Logo. Klikkaus vie etusivulle.

Kestävät ry jo 20 vuotta tanssia ja iloista mieltä

Juhlavuonna 2017 on tulossa tavallista enemmän tanssillisia tapahtumia

Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry on syksyllä 1997 perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tarkoituksena on toimia seuratanssia harrastavien henkilöiden seurana ja kehittää seuratanssikulttuuria. Kestävät ry viettää juhlavuottaan tavallista monipuolisemmalla tanssivuodella. Tanssillisia juhlatapahtumia on luvassa pitkin vuotta. Tarkemmin jäsenlehdessä 1/2017 sekä nettisivuilla ja Facebook-ryhmässämme.

Juhlalogon on suunnitellut hallituksen jäsen Sami Hänninen.

Kestävät ry lyhyesti

Yhdistyksen kotipaikka on Jyväskylä.

Tanssikursseja ja järjestämme säännöllisesti syys-, kevät- ja kesäkaudella.

Lisäksi järjestämme viikonloppukursseja, tanssiaiheisia matkoja ja tempauksia. Tarkemmat tiedot löydät verkkosivuiltamme tai jäsenkirjeistämme.

Seuramme julkaisee jäsenlehden 1-2 kertaa vuodessa. Lehdet lähetetään jäsenille postin välityksellä. Lehdet ovat luettavissa nettisivullamme kohdassa Kestävät ry.
 
Nykyään nettisivut ja sosiaalinen media ovat entistä täkeämpiä tiedotuskanavia yhdistyksemme toiminnassa. Jos sinulla on Facebook-profiili, tervetuloa julkiseen ryhmäämme! Julkisen Facebook-ryhmän mobiiliversiota https://m.facebook.com/groups/kestavat/ voi lukea myös ilman omaa profiilia, mutta osallistuminen keskusteluihin on mahdollista vain oman profiilin avulla ja liittyttyäsi ryhmän jäseneksi.
 
Uudet jäsenet ovat tervetulleita seuraamme!
Tule parin kanssa tai yksin, niin pääset mukaan tanssiharrastukseen iloisessa joukossa!

Jäsenenä hyödyt jäseneduista. Voit itse vaikuttaa seuramme toimintaan aktiivisella osallistumisella. Koska seuramme on yleishyödyllinen yhdistys emmekä pyri tuottamaan voittoa, voimme pitää harjoitustuntien hinnat edullisina. Tarjoamme edullisia jäseniltoja ja tanssimatkoja.
 
Voit liittyä Kestäväy ry:n postiuslistalle lähettämällä tyhjän s-postiviestin osoitteeseen:
 
kestavat+subscribe@googlegroups.com
 
Saat lähettämääsi postiin vastausviestin ja samassa viestissä tulee ohje miten voit halutessasi poistua postituslistalta. Listan managerin pitää hyväksyä liittymispyyntö, joten liittyminen voi joskus viedä hiukan aikaa. Postituslistan avulla saat tietoa tärkeistä tapahtumista antamaasi sähköpostiosoitteeseesi. Tärkein ja virallinen tietolähde on Kestävien verkkosivut. Facebook on kätevä ja suosittu lisä tiedottamiseen some-ominaisuuksineen.