Logo. Klikkaus vie etusivulle.

Nettisivut

Vuoden 2016 lopulla julkaistut nettisivut on työstänyt Kestävien hallituksen asettama työryhmä Web Team Kestävät ry.

Julkaisualustana on käytetty Concrete5 -järjestelmää. Erilaisia julkaisujärjestelmiä on nykyään tarjolla useita. Concrete5 valittiin lyhyehkön alkuselvittelyn jälkeen sillä perusteellla, että tässä järjestelmässä sisällön päivittäminen on helppoa eikä vaadi IT-ammattilaisen taitoja. Concrete5 on käytössä maailmalla miljoonilla nettisivustoilla. Järjestelmää kehitetään aktiivisesti ja sillä on laaja kotimainen ja ulkomainen taustayhteisö.

Työryhmän jäsenet:

Työryhmän toimeksianto ja tavoitteet:

  • Hallitus nimesi työryhmän kokouksessaan 8.9.2016: "Päätös: Kauko Saarinen valittiin vastuulliseksi nettisivujen uudistajaksi. Työn odotetaan valmistuvan vuoden 2016 aikana. Työssä avustavat Karoliina Virta, Lauri Honkasilta ja Sami Hänninen."
  • Työryhmä asetti tavoitteiksi nettisivujen selkeyden, loogisuuden ja käytettävyyden erilaisilla laitteilla ja nettiselaimilla mukaan lukien mobiililaitteet.
  • Tavoitteena oli tehdä sivujen ylläpito helpoksi ja mahdolliseksi usean henkilön toimesta.
  • Ratkaisu saisi mielellään olla kustannustehokas. Concrete5 on ilmainen julkaisujärjestelmä, johon on saatavilla ilmaisia ja maksullisia lisäosia. Uusi sivusto on rakennettu ilmaisesta perusosasta, johon on lisätty maksullinen Mega Menu -lisäosa hinnaltaan 15 $.

Hallitus kokouksessaan 12.12.2016 hyväksyi yhdistyksen uudistetut verkkosivut otettavaksi käyttöön. Uudet sivut julkaistaan juhlavuoden kunniaksi ennen päivämäärää 1.1.2017